Depozit flori engross, depozit plante si accesorii floristica

Comanda la:0756 068 600

Adresa:Soseaua Bucuresti - Urziceni, nr 55A, Comuna Afumati, Jud. Ilfov
Mobil:+40756 068 600
Telefon fix:+4021 313 90 61
Fax:+4021 313 90 57
email:office@flowersmarket.ro
websitewww.flowersmarket.ro

CEL MAI MARE DEPOZIT DE FLORI SI PLANTE ENGROS DIN ROMANIA

Experienta si profesionalism

De mai bine de 15 ani, activam precum importatori si distribuitori in industria de floristica, plante si gradinarit, colaborand cu profesionisti din bransa, ascultandu-le doleantele la nivel de dezvoltare, clientela si produse de calitate. Si tocmai din acest motiv ne-am spus ca este momentul sa schimbam ceva, este momentul sa aliniem Romania la standardele de comert european, atat la nivel de calitate, cat si la nivel de fiscalitate, relatia apropiata cu clientii si flexibilitatea unei relatii de business de lunga durata.

2 parteneri cu vasta experienta in domeniu si-au unit fortele si au construit din temelii cel mai mare depozit engros de flori taiate si plante din Romania: Flowers Market. Nu este un drum usor cel pe care am apucat, insa cu siguranta dorim sa fie unul de bun augur pentru dezvoltarea industriei frumoase in care activam.

Ne propunem sa oferim clientilor persoane juridice, calitate impecabila, comert floristic civilizat, profesionist, la cele mai inalte standarde internationale. Va asteptam intr-un spatiu modern, prietenos si primitor de peste 2500 mp, localizat pe sos. Bucuresti-Urziceni, nr 55, chiar langa zona comerciala engros Doraly.

Calitate si varietate

Ne adresam profesionistilor la nivel national, dorim sa fim mai aproape de toti floristii ce realizeaza importanta unui furnizor de incredere, stabil, a transparentei si disponibilitatii fiscale (contract, factura, termen de plata extins etc. - fara a afecta preturile exceptionale oferite), dar mai ales a marfii de calitate si a varietatii care de multe ori face diferenta intre o florarie de succes si una mediocra.

Spatiul de 2500 mp dedicat Flowers Market este impartit in:

  • parcare moderna si incapatoare
  • lounge pentru asteptare si receptie clienti
  • 600 mp camera frigorifica pentru flori taiate
  • 220 mp camera standardizata pentru plante
  • birouri si sali de conferinta

Flowers Market nu reprezinta inca un depozit engros pe zona de floristica. Flowers Market este o echipa de profesionisti in domeniu, gata sa va ofere consultanta avizata in alegerea si pastrarea marfii in cele mai bune conditii, sa va ofere suportul necesar pentru importuri de anvergura, sa devina pentru orice profesionist din bransa prima si singura alegere pentru flori taiate, plante si accesorii floristica.

Diferenta sta in detalii

Efectuam saptamanal importuri din Olanda, Kenya, Thailanda, Italia, Turcia, colaborand direct cu producatori (nu brokeri) renumiti pentru calitate, experienta si dedicare. Toate sortimentele de flori taiate si plante din Flowers Market sunt atent selectate, de o calitate controlata si foarte important, intretinute la standarde internationale impuse de industrie: igienizare constanta, lumina adaptata, umiditate ideala, temperatura controlata, personal dedicat pentru intretinere permanenta.

Avem disponibilitate si logistica pentru:

  • Importuri orice cantitati, orice varietate
  • Preluare si administrare comenzi saptamanale
  • Depozitarea florilor pana la ridicarea lor de catre client

Partenerul tau de incredere pentru o afacere de succes este aici: Flowers Market. Vino sa ne cunosti, sa te convingi singur ca diferenta sta in detalii si mai ales in profesionalism.